Qui som

Maecenas tempus, tellus eget condimentum.

Gràfica Dertosense, la teua impremta de confiança

Som una empresa de Tortosa dedicada a la impressió digital, òfset i tipogràfica amb més de 100 anys d’experiència en arts gràfiques.

Continuadors de la tradició tipogràfica i editorial que ens ha donat prestigi al llarg dels anys, a la nostra impremta conviuen perfectament les noves tecnologies amb les impressions més artesanals i personalitzades. Per això podem atendre qualsevol demanda, tant en petits formats com en grans tiratges, des de la impressió urgent d’un cartell o full publicitari fins a l’edició acurada d’un llibre amb acabats de luxe.

Treballem amb les millors màquines del mercat

Amb nosaltres no t’emportaràs sorpreses en rebre la teua comanda. La impressió d’alta qualitat no està a l’abast de qualsevol impremta. Nosaltres imprimim periòdicament llibres d’art, catàlegs d’alta gamma… i estem acostumats a treballar amb les exigències de qualitat més elevades, cuidant fins a l’últim detall. I tot això, sense renunciar a oferir una política de preus molt ajustada, perquè els nostres serveis estiguen a l’abast de qualsevol butxaca.

Utilitzem les millors màquines del mercat, comptem amb un equip professional, especialistes en tots els camps de la impressió, que respon amb rigor davant de qualsevol incidència. Som una empresa compromesa amb la formació de futurs professionals en l’àmbit de les arts gràfiques, el respecte pel medi ambient i el desenvolupament sostenible.

Amb la satisfacció del client com a premissa i la qualitat com a màxima, el nostre equip de professionals t’ofereix un servei integral: assessorament, disseny gràfic, maquetació, impressió, manipulació, enquadernació, editorial…

Volem ser la teua impremta de referència!

máquina Xerox impremta

Història

Els nostres orígens es remunten a l’any 1913, quan Algueró i Baiges va fundar la impremta Moderna al mateix local on encara avui hi ha el nostre taller d’arts gràfiques.

Cinquanta-sis anys després, i dos generacions d’Algueró i Baiges més tard, els tallers gràfics van ser adquirits pels treballadors i el 1969 es fundava la Cooperativa Gràfica Dertosense, amb 24 socis.

En pocs anys aquesta impremta es convertiria en un referent a Tortosa i les Terres de l’Ebre. Va ser l’única de disposar de les famoses màquines de linotípia, fet que va impulsar el seu vessant editorial. Primer amb la creació de la col·lecció Dertusa, que tenia com a director Ramon Miravalls, i més tard, amb la col·lecció Pont de Barques, dirigida pel professor Manel Ollé, es van publicar nombrosos llibres que encara avui dia es poden trobar a les llibreries ebrenques.

A la fi del segle XX i començament del XXI, amb la irrupció de les noves tecnologies i l’era digital, que van causar estralls a la majoria d’impremtes tradicionals, la Cooperativa Gràfica Dertosense passaria els seus pitjors moments. Però l’any 2007, amb una nova presidència que apostava per les noves tecnologies i oferint qualitat en les impressions digitals, offset i encara tipogràfiques, la impremta comença una nova etapa.

L’any 2010, amb la gerència de Josep Lluís Font, la impremta Gràfica Dertosense es convertia en SL per continuar amb l’aposta per la renovació, sense oblidar el llegat d’un dels tallers gràfics més antics de Catalunya encara en funcionament.

Més de 100 anys treballant en un sector que ens apassiona!