Editorial

Maecenas tempus, tellus eget condimentum.

Fem realitat els teus projectes

Com a impremta editorial a Gràfica Dertosense estem orgullosos d’haver editat infinitat de llibres al llarg dels anys. Col·leccions de luxe com ara Dertusa o Pont de Barques (que avui dia encara es poden trobar a les llibreries ebrenques), dedicades a la història de Tortosa i de les Terres de l’Ebre, van donar prestigi al nostre antic taller d’arts gràfiques.

Aquesta faceta editorial ens ha enriquit professionalment i per això ara podem donar un assessorament personalitzat quant a disseny i maquetació de llibres, contes, novel·les, tesis, manuals, etc. per tal que quan els imprimim tinguin el resultat esperat pel client.

Vols imprimir un conte, una novel·la inèdita, les teues receptes de cuina, les teues poesies o la història familiar? A Gràfica Dertosense t’acompanyem en tot el procés: des de la tria del material, la maquetació i compaginació, la selecció de fotografies i infografies, la impressió i enquadernació… A més, t’assessorem a l’hora de demanar el número d’identificació (ISBN) o el dipòsit legal.

Ens adaptem a les teues necessitats, perquè cada client i cada edició són singulars.

Dissenyem i maquetem llibres, contes, novel·les, tesis o manuals

Demana pressupost i convertirem el teu manuscrit en un llibre per a regalar, vendre’l o posar-lo a la prestatgeria, contemplar-lo i que tothom pugui gaudir de la seua lectura.

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!

Enter your keyword