Impressió digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum.

Ràpida, econòmica i de gran qualitat

La impressió digital és ideal per a tirades curtes, personalitzades i urgents.

A Gràfica Dertosense disposem de la tecnologia Xerox, la millor maquinària del mercat, per a transformar les teues idees en una realitat. Una tecnologia que ens permet imprimir des d’un exemplar fins a grans quantitats amb terminis de lliurament reduïts.

Podem imprimir productes en color o blanc i negre com ara targetes, catàlegs, llibres, revistes, díptics, fulls publicitaris, albarans, talonaris de loteria, carpetes personalitzades, cartes de bars i restaurants amb la màxima rapidesa, sense perdre qualitat i a un preu ajustat.

Aquesta tecnologia permet personalitzar les edicions, variar les imatges i els estampats de les portades, combinar color amb blanc i negre i, a més, imprimir en suports diversos: cartolines, papers texturats, metal·litzats… Tot el paper que fem servir disposa de les certificacions de qualitat mediambiental FSC i PEFC.

Amb la impressió digital pots imprimir des d’un díptic fins a una revista grapada, un llibre amb llom i tapes toves o un catàleg enquadernat amb tapa dura.

T’assessorem perquè els teus projectes donen un resultat impecable

Ens agrada el tracte directe amb el client per assegurar-nos que el resultat final serà impecable, per això t’oferim assessorament, pressupostos personalitzats, impressions ràpides en 24/48 hores, proves d’impressió i servei d’entrega a domicili. Fes la comanda, envia’ns el fitxer, demana una prova d’impressió i et portem la feina acabada a casa!

Projectes d’impressió digital

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!