Impressió tipogràfica

Maecenas tempus, tellus eget condimentum.

Un sistema tradicional 100% artesanal

La impressió tipogràfica és un procediment artesanal per a imprimir que torna a estar de moda avui dia, especialment en la creació de targetes de visita, cartells o invitacions de boda d’estil vintage.

A Gràfica Dertosense estem orgullosos d’haver recuperat la maquinària de tipografia artesanal per donar un toc exclusiu i original als impresos tal com es feien al nostre taller fa més de cent anys. El resultat són productes únics que s’allunyen de les impressions estàndards.

Aquest tradicional sistema d’imprimir és un procediment 100% artesanal que converteix els materials impresos no només en objectes visuals, sinó també tàctils.

A Gràfica Dertosense pots demanar treballs tipogràfics com ara invitacions de boda o d’aniversaris, targetes d’agraïment, cartells artístics, etc. en una àmplia varietat de suports. També fem encunyats, fendits i impressions en relleu per donar una imatge elegant i professional als teus projectes.

Els tractaments finals de plegat, enquadernat, plastificat, cosit, grapat i encunyat donen l’acabat perfecte als treballs d’impressió tipogràfica. Cuidem fins a l’últim detall!

tipografia impremta

Un procediment artesanal que torna a estar de moda

Dona un toc exclusiu i original als teus projectes amb tipografia. El resultat són productes únics que s’allunyen de les impressions estàndards: targetes, cartells, invitacions de boda d’estil vintage

Projectes d’impressió tipogràfica

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!